Soms moet je even afstand nemen om tot goede ideeën te komen.

Na de verkoop van mijn koeltechnisch interieurbedrijf, heb ik mij verder gespecialiseerd in advisering in de foodsector. Hierdoor heb ik bij verschillende bedrijven in de ‘keuken' gekeken. Dit gaf mij meer inzicht in de mogelijkheden die koelmeubels te bieden hebben. Een koelmeubel kan veel flexibeler toegepast worden. Ook het schoonmaken van koelmeubels kan gemakkelijker. Daarom ga ik verder, met nieuwe ideeën voor het produceren van speciaal koelmeubilair, met Elger advies-koeling-interieur. Introductie koude- warmte lades

In nauwe samenwerking met een tweetal technische bedrijven ontwikkelde Elger een nieuwe generatie koelmeubels. De basis daarvan bestaat uit een neutraal meubel. Door middel van een koude-lade of een warmte-lade kan dit meubel koelen, maar ook verwarmen. Deze lades zijn, met techniek en al, in een handomdraai uitwisselbaar.

Op ieder uur van de dag kan een koude-lade of warmte-lade verwisseld worden. 's Morgens koel, 's middags warm, uw producten worden in één meubel en op ieder moment van de dag optimaal gepresenteerd.

Bijkomend voordeel is dat deze lades gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden. Op dit innovatieve modulaire koude-warmte-lade systeem is patent aangevraagd. En natuurlijk voldoen deze koelmeubels voorzien van dit modulaire koude-warmte-lade systeem aan de HACCP-norm.

Vanaf 1 juni 2004 staan deze nieuwe generatie koelmeubels in het Elger advies-interieur-koeling-centrum in Aarle-Rixtel.

Vooruitlopend wil ik een afspraak met u maken om dit koude-warmte-lade systeem te presenteren.

Met vriendelijke groeten,

Gerard van den Bogaard

Introductie Elger Advies B.V.